lauantai 8. syyskuuta 2012

Kuivausrumpu rikki...

Pakko kertoa: pesin tänään pyykkiä ensimmäistä kertaa. Pesin yhdessä turkkilaisen ystäväni kanssa siten, että laitoimme minun ja hänen tummat vaatteet yhteen koneeseen, ja toiseen molempien vaaleat. Pyykkäys sujui hyvin, mutta kun olimme ladanneet vaatteet kuivausrumpuun, siitä puuttuikin virtakatkaisija ja sen tilalla oli reikä. Kysyimme neuvonnasta (täällä on neuvontatiski!) ja he sanoivat, ettei hostellilla ole enää kuivausrumpua, koska se on rikki, eivätkä he tiedä milloin uusi tulee. Great. Kysyimme, missä vaatteet sitten pitäisi kuivata ja he vain levittelivät käsiään ja sanoivat, että ulkona kyllä paistaa aurinko, mutta siellä ei ole telineitä tai mitään. Neuvoivat, että "käyttäkää mielikuvitustanne ja laittakaa ne huoneeseenne". Joten tehtiin niin.


Kymmenkunta henkaria ja ikkunalauta pääsivät käyttöön. Kuvassa ei näy, mutta myös neljä kaapinovea ja naulakko hyödynnettiin :P Näin varmaan jatkossakin ellei uutta kuivausrumpua tule.
 

3 kommenttia:

 1. Haha, ne ajat Ranskassa kun omat pyykit roikkui sängynreunoilla kun muutakaan paikkaa niiden ripustamiseen ei ollut :D Kaikki siinä kämpässä otetut kuvat paljastaa että taustalla on jotain kuivumassa aina. Luovien ratkaisujen kanssa pärjää kun se on väliaikaista.

  Kiva lukea sun vaihtojuttuja ja samalla vähän fiilistellä omaa tammikuista lähtöä! Unkari on tosi cool vaihtokohde kyllä, pakko myöntää - rohkea valinta kyllä kielen takia mutta pärjäät varmasti mainiosti.

  VastaaPoista
 2. Tulee elävästi mieleen ajat Amsterdamissa, kun ripustimme kahden ihmisen lakanapyykin 24 neliön yksiöön. Mielikuvitusta sai käyttää :)

  VastaaPoista
 3. Hah, hauska kuulla että muutkin ovat tehneet samanlaisia luovia ratkaisuja :D

  VastaaPoista